GEN X

GEN X

Bli med på møte i GEN X ? Mandag 23.april kl 20.00

Tema:
«Personlig datasikkerhet»

Foredragsholder: Olav Espedal – tidligere sikkerhetsekspert på Politihøgskolen, nå sikkerhetsansvarlig i Hatteland Group.

Lyst å høre mer om datasikkerhet, og spesielt om hva vi som privatpersoner må være obs på og ta hensyn til. Hva man kan gjøre for å beskytte seg? Hva bør man absolutt ikke gjøre? Hva vil framtiden bringe?

Y's men Gen X
Y's men Gen X er et supplement til den eksisterende Y`s men klubben, og vil fokusere på samfunnsaktuelle, spennende emner og felleskap for en yngre generasjon voksne. Vi ønsker å utvide horisonter, styrke troen og samtidig bygge gode relasjoner og felleskap. Kveldene vil bestå av spennende foredrag, mat og kveldstanker.

 

 

 

https://www.facebook.com/events/847240092123783/

Bli med på første møte i GEN X ?
MANDAG 29.januar kl 20.00
Tema denne gangen er:
«Smarte Byer / Smartbyen Stavanger»
Foredragsholder: Gunnar Crawford – Smartbysjef i Stavanger kommune

Har du lurt på hva Smartby betyr? Har du lurt på hva i alle dager som gjør Stavanger til den smarteste byen av alle? På kveldens foredrag får du svarene fra ham som vet aller mest som smartbyer – selveste smartbysjefen i Stavanger kommune.

Y's men Gen X
Y's men Gen X er et supplement til den eksisterende Y`s men klubben, og vil fokusere på samfunnsaktuelle, spennende emner og felleskap for en yngre generasjon voksne. Vi ønsker å utvide horisonter, styrke troen og samtidig bygge gode relasjoner og felleskap.
Det er satt av 3 samlinger i kirken vinter/vår 2018
Kveldene vil bestå av spennende foredrag, mat og sang.
Kveldene avsluttes med kveldstanker.
Mandag 29.januar kl 20.00
Mandag 26.februar kl 20.00
Mandag 23.april kl 20.00
 


Del denne artikkel på e-post