12 år - Kode B

12 år - Kode B

Vi vet du kanskje bare er 11 år nå - men du blir jo 12 i løpet av det nye året. Dermed er det din tur til å bli med på Kode B!

"Ja - den fortellingen har jeg hørt om!" De store rullene med "tidslinjen" rulles ut på gulvet - og 6.klassingen kjenner igjen flere av tegningene. Til nå har mange av fortellingene i Bibelen bare vært nettopp det - enkeltfortellinger. Men på Kode B gjør barna en stor oppdagelse: Fortellingene er noe mer! - de finner koden som låser opp Den Store Hemmeligheten.

Dermed blir måltidet, de kjekke aktivitetene, fortellingene og det gode fellesskapet til noe som plutselig handler om dem selv - og selve livet. Slik blir Kode B noe mer enn bare en kjekk fritidsaktivitet i tre uker.

Og hvis du var med på LysVåken, tror vi du skjønner litt av hva vi mener... Kanskje klarer du å få med deg mange flere fra klassen?

3 samlinger rett etter skoletid, gjør at Kode B er noe alle kan være med på. Kode B avsluttes med at barna er med i en gudstjeneste. Alle deltagere får sin egen skikkelige Bibel på Kode B.

Datoene i  2019 er:

Mandag 28.januar kl.1415-1600

Onsdag 6.februar kl.1415-1600

Torsdag 14.februar kl.1415-1600

Søndag 17.februar kl.1100. Gudstjenesten

Vi håper å få være sammen med deg!

Invitasjonen som sendes ut kan du se HER

Påmelding til Kode B gjøres HER.