SILENT NIGHT Klassisk Julekonsert

SILENT NIGHT Klassisk Julekonsert

Madlamark Kirke

Søndag 3.desember kl. 18.00

Billett kr. 200,-. Selges i døren.

En stemningsfull klassisk julekonsert, hvor de tradisjonelle julesangene blir presentert i et akustisk format av de internasjonalt anerkjente utøverne:

Marit Kristine Risnes, sopran
Gjermund Titlestad, gitar/arrangering
Goedele Taveirne, klaver
Olav Stener Olsen, cello

Stille Nacht, Heilige Nacht, sangen som har omfavnet generasjoner og stadig rører ved hjerter over hele verden oppstod julaften for snart 200 år siden av Franz Gruber og ble urframført med sang og et enkelt lutt arrangement. Med Stille Natt og dens opprinnelse som ramme rundt konserten, presenterer sanger Marit Kristine Risnes og musikere en stemningsfull akustisk konsert på stille strenger for å feire den hellige natt da jorden tok himlen i f...avn.

Billett kr. 200,-. Selges i døren.


Marit Kristine Risnes har sangstudier fra Norge, Mozarteum i Salzburg og utøvende diplom-utdannelse som solist for konsert og opera fra Hochschule für Musik Hanns Eisler Berlin. Deretter fulgte opptak i agenturet ZBF og utøvende karriere i Tyskland med engasjement ved operahusene Oldenburgisches Staatstheater, Vogtland Theater, Neustrelitzer Landestheater,Neuköllner Oper Berlin, Komische Oper Berlin samt innspillinger med Mitteldeutscher Rundfunk. I Norge deltar hun på kammerkonserter, opera konserter og er solist i NRK2’s «Salmeboka minutt for minutt».

Gjermund Titlestad er en erfaren gitarist med utdanning fra Østlandets Musikkonservatorium, Norges Musikkhøyskole, Royal Welsh College of Music and Drama og Universitetet i Agder – Musikkonservatoriet. Han har turnert i Japan, Brasil, Mexico og USA i tillegg turneer og festivalopptredener i Norge og resten av Europa. I tillegg til å spille solokonserter, er Titlestad ofte å se i forskjellige kammermusikksammenhenger. De siste 10 – 12 årene har han konsertert jevnlig med fløytist Marianne Aarum. Aller mest kjent er han nok for sitt samarbeid med Marius Noss Gundersen i gitarduoen Duo Gvito. Dette er et av Norges ledende kammermusikkensembler, og de markerer 15 år som profesjonelt ensemble i 2013.

Goedele Taveirne (°1989) er en belgisk pianist med utdannelse fra konservatoriet i Brussel (BE) og Stavanger (NO). Goedele er en aktiv freelance kammermusiker og akkompagnatør/repetitør med et stort og variert repertoar. Hun har spilt konserter i Belgia, Nederland, Tyskland, Italia og Skandinavia. Høydepunkter: kammerkonsert med 'Kugoni Trio' i Henry Lebœuf salen i Brussel (2012) og operaturneen 'The Little Sweep' med forestillinger i Rogaland og Oslo's Cristiania Teater (2014). Goedele jobber som akkompagnatør og pianolærer på Universitetet i Stavanger, Stavanger kulturskole og Klepp kulturskole.

Olav Stener Olsen er cellist og har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole og UiS.Han er opptatt av å formidle musikk, og spiller til vinteren solokonserten «den reisende celloen» på barneskoler i Stavanger (Den Kulturelle Skolesekken). Olav er aktiv i Kitchen Orchestra og var med å vinne Spellemannpris i 2015 med 1B1. Han jobber også på Stavanger kulturskole (Juniororkesteret og Unge talenter Bjergsted) og underviser cello på musikklinja ved Vågen videregående.


Del denne artikkel på e-post