SALMEKONSERT MED MORTEN SAMUELSEN

Madlamark Kirke

Søndag 5.november 2017 kl. 19.00

Billetter kr. 200,-. Selges ved inngangen.

Konserten støttes av Stavanger Kirkelige Fellesråd

Med sin særegne varme i stemmen og en unik formidlingsevne har Morten Samuelsen nådd mange hjerter med sin sang. Har har sunget siden han var 8 år og har flere ulike cd produksjoner bak seg både i grupper og som solist.

I 2011 kom han ut med sin første solo-cd med bl.a. flere kjente klassiske sanger. De siste 7 årene har han skrevet egne sanger og gitt ut flere cd-produksjoner. Morten har i flere år arrangert sine egne konserter, vært med på musicaler og deltatt på ulike arrangementer og konferanser. Våren 2015 deltok han i Norske Talenter og fremført bl.a. sangen Bring Him Home, som rørte et helt Norge.

Våren 2016 var han med en gruppe fra Stavanger Symfoniorkester på flere konserter rundt i Rogaland. Siden november 2016 har Morten fått leve ut musikkdrømmen på heltid. Han er mye brukt som solist i begravelser og bryllup. Det siste året har han reist rundt i hele landet med sin egen salmekonsert "Med salmer i sentrum".

"Med salmer i sentrum"

Bak pianoet og med konserten "Med salmer i sentrum" ønsker Morten å ta med publikum inn i en salmereise i litt forskjellige typer salme sjangre. I tillegg til kjente og kjære sanger fra både Norsk salmebok og sangbok, har også Morten med sine egne selvskrevne sanger. Med bakgrunnshistorier og egne opplevelser og erfaringer, vil en også få et lite innblikk i hvorfor noen av disse sangene ble skrevet.