Solveig Leithaug Konsert

Vårens store konsert i Madlamark kirke - be there!

Søndag 5.mars kl. 20.00

Solveig Leithaug har evnen til å berøre med sitt gitarspill, sine tekster, med musikken og sin nydelige vokal.

“Hun lurer deg hver gang. Når hun begynner å synge er det så enkelt og ujålete at du tenker: «javel, hva er det som er så spesielt med dette?» Men litt etter litt blir du bare sugd inn av hennes enorme utstråling.»(Sitat: Legendariske sangkomponister Bill og Gloria Gaither om Solveig).

Siden 1985 har det blitt elleve norske og seks engelske album, og musikalske oppdrag i over 20 land. Hun jobber for tiden i studio i Nashville, Tennessee, for å spille inn et nytt soloprosjekt. Hun har et drømmelag av Nashville’s beste musikere og produsenter, med Steve Hindalong (Sixpence None The Richer) i spissen, og flere av sangene har hun skrevet i felleskap med Grammy-nominerte komponister. Hun kan med rette kalles en sjangeroverskridende artist, og har latt seg inspirere av element fra keltisk folkemusikk, country, bluegrass og roots til jazz og klassisk musikk. Hun har vært bosatt i USA i over tjue år nå. I mars tar hun turen fra hjembyen Nashville, Tennessee til Norge for en turné. I konserten i Madlamark har hun med seg både egne musikere og et prosjektkor.

Vi lover deg en nydelig opplevelse!

Billetter kr. 200,- Kjøpes ved inngangen eller på kirkekontoret.