11 år - LysVåken

Endelig min tur til å sove i kirken

Det høres knirking i luftmadrassen mot kirkegulvet. Noen ligger og vrir seg og sliter med å sove fordi det er for varmt. Eller var det kanskje på grunn av alle inntrykkene? Klokka har passert midnatt, og det nye kirkeåret har begynt. Det er advent. Dama som var her og fortalte om Marias esel på vei mot Betlehem laget så fin stemning. Det er jammen snart jul. Og når de våkner i morgen tidlig er det litt trist, for da er Lys Våken snart slutt. Det er bare gudstjenesten igjen. Men den blir nok kjekk...

Gjennom helgen har 11-åringene både blitt godt kjent med klubben HÆ12, og de har fått noen gode kirkeromsopplevelser. Særlig flott var det å slukke alle lysene i kirken, og så tente de hvert sitt lys fra Jesus-lyset. Bare elleve år - men likevel et lys i verden. Det handler om å være våken for Gud og for sin neste.

- Kan vi få lov å være med neste år også? Mange har lyst å bli LysVåken-ambassadør overfor de som er ett år mindre. - Vi skal få med flere fra vår skole enn de klarer på den andre skolen!

Invitasjon med flere fakta kan ses Her

Påmelding gjøres Her

• Tidspunkt i år: 1.-3.desember (helgen til første søndag i advent)
  • Omfang: En helg, en overnatting, totalt 20 timer.
  • Hovedmål: å få gode og trygge opplevelser i kirken, få kunnskap om advent og kirkeåret, og bli motivert til nestekjærlighet.
  • Medarbeiderbehov frivillige: Arbeidsgruppe med hovedleder, kjøkkenmedarbeidere, vertsskap, LysVåken-ambassadører.