8 år - Høstferieklubb

- Jeg blir helt sulten av å lage mat.

Ny høstferieklubb for tredjeklassinger. På kjøkkenet er det full involvering av tredjeklassingene. To hele dager i kirken lar seg ikke gjøre uten mat. - Dette er mye kjekkere enn å være på SFO, sier en annen. - Vi skal ikke reise på fjellet før torsdag, og da skal jeg fiske. Det er mye å prate om underveis.

De voksne har laget et opplegg som veksler mellom aktivitet, lek, fortelling, og samling i kirken. Og barna stortrives og har ikke lyst å gå hjem når foreldre kommer før midagstid. - Vi ses i morgen, sier Ingvill sjef, og får et stort smil tilbake.

Ikke alle reiser bort hele høstferieuka. Kanskje de færreste. Derfor er Høstferieklubb en kjærkommen avveksling for mange. Og viktig. Her læres bibelfortellinger, her skapes fellesskap.

• Omfang: 2 samlinger, totalt 12 timer.
  • Tidspunkt: De to første dagene av høstferieuken, mandag 10.og tirsdag 11.oktober.
  • Hovedmål: å skape glede, undring og respekt for skaperverket, og vite at Gud elsker og bryr seg om oss.
  • Medarbeiderbehov: Arbeidsgruppe med hovedleder, organisatorer, kjøkkenhjelp og "verter".
  • Invitasjon kan ses Her
  • Påmelding gjøres Her