8 år - Påskekalenderen

- Åh, den lysestaken din ble fin!

8-åringene er flinke å rose hverandre når de sitter der med glass og maling. Steinen som skal minne om graven er ferdigmalt, og nå står telysestaken for tur. Den kan være i "oppstandelsesfargen" gul.

Til sammen blir Påskekalenderen en eske som kan hentes fram på bordet hver påske. Ut av esken kommer en ting til hver av de fire viktige dagene i påsken. Slik blir Påskekalenderen ikke bare en engangs-happening i kirken, men lever sitt liv videre i familien. Og barna koser seg med slikt kreativt arbeid.

Den neste samlingen bygger vi hele påskefortellingen i Lego. Akkurat slik 2.klassingen liker. Kanskje blir det en flott utstilling for alle som kommer i kirken i påsken?

• Omfang: To samlinger, tre timer
  • Tidspunkt: Før påske - 2019: kl.1700-1830,  kl.1400-1530 (vi henter på SFO)
  • Hovedmål: Skape forventning til påsken og få et redskap til å markere påsken i hjemmet.
  • Gammel invitasjon kan ses Her
  • Påmelding gjøres HER. Denne gjelder ikke før 2019