6 år - Helt Førsteklasses

Ute i skolegården står de klare med sekken på. - Er det noen Helt Førsteklasses her?

Et rungende "Ja" lyder over plassen, og det blir gjort et navneopprop før en lang, lang rekke beveger seg fra skolen til kirken. Denne dagen er det viktigere å være i kirken enn på SFO. Det er mange som vil være "Helt Førsteklasses"...

Gjennom tre samlinger over tre uker, og en gudstjeneste, får barna gode opplevelser i kirken. Rundstykkene smaker ekstra godt etter den lange turen fra kirken. Og påskefortellingen blir ekstra spennende når barna selv får være med i det dramatiske.

Helt Førsteklasses gjennomføres altså i SFO-tiden. De to skolene har hver sine dager de kommer. Og oppslutningen pleier å være svært god.

Datoer for gjennomføring:

Mandagene:  Kommer tilbake til dette i 2019 for alle fra Madlamark skole.

Onsdagene .fKommer tilbake til dette i 2019 for alle fra Madlavoll skole

Gudstjenesten søndagen kl.1100.

Påmelding gjøres HER. Denne gjelder ikke før 2019

• Omfang: 3 samlinger og en gudstjeneste, totalt 9 timer
  • Tidspunkt: Februar/mars
  • Hovedmål: Oppleve påskefortellingen som viktig, og lære og oppleve gudstjenesten.
  • Gammel invitasjon kan ses HER