Kirkerottene er tilbake

Lommelykten lyser i den ene hånden til femåringen og den andre holder hardt i hånden til pappa.

Det er skummelt å komme inn i det mørke kirketårnet etter å ha fulgt rottebæsj-sporene hele veien fra inne i gangen i kirken. Så lyser de opp det mørke hullet hvor stigen fører opp til klokkene. Lysstrålen treffer to rare vesener der oppe, som vinker og hvisker sammen. Hjelp - er de farlige? Neida, det er jo bare Vesle og Fredo...

Vi inviterer nå på nytt alle femåringer til tre uforglemmelige samlinger i kirken. Datoene er mandagene 24.oktober, 31.oktober, og 7.november kl.1700-1830, med kveldsmat fra kl.1800. Se invitasjonen i linken nederst, og gjør påmeldingen ved å trykke her.

Femåringene får både kjekke og skumle opplevelser når de kommer på Kirkerotte-samlinger. Vesle og Fredo får de treffe spill levende. Det er ganske store rotter. Mye større enn de virket på filmen om dem som de fikk i posten sammen med invitasjonen. Alle har gledet seg, og noen har gruet seg litt... Men Vesle og Fredo er ikke alene som rotter i kirken. På "Kirkerottene" kryr det av dem, til femåringenes store begeistring.

Gjennom rottene lærer barna litt av hvert, ikke minst det å bry oss om hverandre.

Kirkerottene har definitivt blitt en stor suksess i Madlamark.

• Omfang: Tre samlinger, totalt fem timer.
  • Tidspunkt: November
  • Hovedmål: Å få tilhørighet til kirken, og bli kjent med Gud som en som bryr seg om oss.
  • Medarbeiderbehov: Arbeidsgruppe med hovedleder, kjøkkenleder, og en praktiker/vert.
  • Invitasjon kan ses Her