4 år - Fireårsboka

Torsdag 20.sept., lørdag 22. september og søndag 23. september 2018 er det "Fireårsboka"

Påmelding gjøres HER (klikk)

Ombord i båten sitter 4-åringene og vugger.

På utsiden beveger bølgene seg i form av masse blått stoff. Så - plutselig  - kommer en hvitkledd mann gående oppå bølgene, og fortelleren peker: "Det er Jesus!". Så fortsetter dramaet med "Peter" som hopper ut av båten og går Jesus i møte på bølgene....

Fireåringene slipper å kjede seg når de får høre bibelfortellingene i kirken. Meitemarken er på plass når det fortelles om Gud som har skapt alt. Barna får selv være Jesu venner ombord i båten laget av kirkens stoler. Og leire-båten, som de lager selv, hjelper dem å huske at Jesus alltid er ombord i deres eget liv.

Fireårsboken har en langvarig tradisjon i kirken. I Madlamark synes vi det aller viktigste er å gi barna Bibelfortellingene. Derfor er fireårsboken vår en barnebibel med morsomme tegninger. Den pleier å bli godt brukt i hjemmene.

Tidspunktene er:

20.sept. kl.1630-1815, 22.sept. kl.11-13, og gudstjeneste 23.sept.kl.11