4 år - Fireårsboka

Torsdag 21.sept.og søndag 1.oktober er det "Fireårsboka"

Påmelding gjøres HER

Ombord i båten sitter 4-åringene og vugger.

På utsiden beveger bølgene seg i form av masse blått stoff. Så - plutselig  - kommer en hvitkledd mann gående oppå bølgene, og fortelleren peker: "Det er Jesus!". Så fortsetter dramaet med "Peter" som hopper ut av båten og går Jesus i møte på bølgene....

Fireåringene slipper å kjede seg når de får høre bibelfortellingene i kirken. Meitemarken er på plass når det fortelles om Gud som har skapt alt. Barna får selv være Jesu venner ombord i båten laget av kirkens stoler. Og leire-båten, som de lager selv, hjelper dem å huske at Jesus alltid er ombord i deres eget liv.

Fireårsboken har en langvarig tradisjon i kirken. I Madlamark synes vi det aller viktigste er å gi barna Bibelfortellingene. Derfor er fireårsboken vår en barnebibel med morsomme tegninger. Den pleier å bli godt brukt i hjemmene.

• Omfang: 3 samlinger, totalt 5 timer (i år bare 2 samlinger)

• Tidspunkt: Torsdag 21.september kl 1630-1815 (inkl.mat) og Søndag 1.otober kl.1100

Hovedmål: Å lære at Gud har skapt livet og at Jesus er vår venn, og få lyst til å bruke barnebibelen hjemme.

Medarbeiderbehov frivillige:  Arbeidsgruppe bestående av kjøkkenleder, hovedleder og praktisk medhjelper.

Invitasjon kan ses Her