0 år - Babysang

Store øyne og vidåpne ører...

...når babyene på de røde, myke mattene ser såpeboblene komme mot seg fra oven. Her er det full oppmerksomhet, både mot visuelle effekter, og mot lyden fra sang og instrumenter. Her er det nærhet mellom forelder og barn, og her er det fellesskap mellom foreldre i samme situasjon. Det er Babysang i Madlamark kirke.

Kom og syng, dans, lytt til musikk og rytmeinstrumenter.  Samtidig blir dere kjent med andre i nabolaget som har babyer. Babysang er en arena for å la barnet få opplevelse av nærhet, føle seg sett, elsket og verdifullt.

Vi synger kristne, så vel som tradisjonelle og nye sanger. Ta gjerne med en god matpakke – kirken stiller med kaffe og te.

• Omfang: 12 samlinger gjennom et semester
  • Tidspunkt: Mandager fra kl.1100-1230
  • Hovedmål: Gi gode opplevelser av nærhet, fellesskap og kirketilhørighet, og å lære sanger til bruk hjemme.
  • Pris: kr.200,- for et semester.
  • Medarbeiderbehov: Ingen