Oppdrag Ukjent

Oppdrag Ukjent er for deg som blir 10 år i 2017.

En Ukjent trenger deg – blir du med?

Alle dere som er født i 2007 kan nå bli med på et supert opplegg i Madlamark kirke.

Kan du svare JA på ett eller flere av spørsmålene, så er Oppdrag Ukjent akkurat for deg:

Kan du tenke deg å bety noe positivt for en Ukjent langt borte?

Kan du tørre å møte en eller flere ukjente her i Madlamark?

Synes du det er viktig å bry oss om andre?

Kan du tenke deg å finne ut hvorfor du er superviktig?

Kan du klare å møte noen av datoene nedenfor?

Mandag 27.mars kl.1400 -1530: Samling 1 (mat fra kl.1330)

Torsdag 30.mars kl.1400-1530: Samling 2 (mat fra kl.1330)

Søndag 2.april kl.1100: Gudstjeneste m/fokus på en Ukjent.

Tirsdag 4.april kl.1700-1930: Kirkens Nødhjelpsaksjon – vi samler inn penger sammen med voksne og ungdommer.

Ved å bruke Bibelen, oppgaver, aktiviteter, musikk, med mere, skal vi finne ut hva oppdraget går ut på.

Det ville være supert om du tar oppdraget!  Vi gleder oss til å se deg!

Hilsen Jane og Jan Steinar i Madlamark kirke.

Du kan lese mer om dette i invitasjonen som sendes i posten 17. mars, eller trykk her.

For påmelding, trykk her.

”Oppdrag Ukjent” er et kjekt læringssted for alle som blir 10 år i 2017, og er en del av det helhetlige trosopplærings-programmet i kirken for alle som er døpt. Barn som ikke er døpt kan også komme. Du kan også melde på om barnet ikke kan møte alle samlinger.

Vi setter fokus på skaperverket, likeverd og nestekjærlighet, og knytter oss opp mot Kirkens Nødhjelps fasteaksjon. Vi ønsker å gi barna en forståelse av at jorda og menneskene er skapt av Gud, at Gud har gitt oss alle den samme verdien, og at vi som mennesker har ansvar både for jorda og hverandre. Barna får mulighet til å delta gjennom konkrete handlinger i arbeidet med å ta vare på skaperverket og bidra til en mer rettferdig fordeling.